Sundhedstjek

 

Din sundhed målt i tal

- Få styr på tallene og øg din fysiske og mentale sundhed

Har du en normalvægt, er det mest sandsynligt, at du er sund og rask og ikke i risiko for livsstilsrelaterede sygdomme, såsom forhøjet kolesterol, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk og åreforkalkning.

Dog kan flere af disse livsstilsrelaterede sygdomme være arvelige, hvorfor det er godt at kende sine helbreds- og sundhedstal.

Er du overvægtig, ryger eller i dårlig form, kan du være i risikogruppe for at have eller på sigt udvikle livsstilsrelaterede sygdomme.

Disse tal kan du få målt hos din egen læge, som ordinere medicin, hvis dine tal er kritiske. Det er dog sjældent, at lægen informerer konkret om livsstilsændringer i form af kost- og motionsomlægning.

Jeg foretager også målinger af blodtryk, kolesterol, blodsukker og viseralt fedt (mavefedt). I modsætning til lægen giver jeg dig gode råd til, hvordan du med ændringer i dine kost- og motionsvaner kan ændre mindre gode helbredstal til gode tal og sænke din dosis af livsvigtig medicin eller måske helt undgå behovet for medicin.

Pris

30 min. kr. 400,- 

 

(Se specifikation under priser)