top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
 

Kundereferencer


Charlotte, 35 år - ”Forløbet indfriede klart mine forventninger – jeg tabte mig 16 kg..”
 
Jeg var meget motiveret for at tabe mig, og mit forløb hos Tinna var ekstremt positivt. Jeg fik en rigtig godt opbakning og information om, hvad jeg burde spise og også spise mindre af for at tabe mig. Materialet jeg fik udleveret hjalp mig også meget.
Når det var lidt hårdt og jeg i perioder ikke tabte mig så meget, gav Tinna mig gode forslag til, hvad jeg kunne gøre, og hun var god til at hjælpe mig til at holde modet oppe. Forløbet indfriede klart mine forventninger – jeg tabte mig 16 kg.
Efter forløbet følte jeg mig godt rustet til at ”stå på egne ben”, hvilket også har resulteret i, at jeg har tabt mig yderligere.  Jeg har været meget glad for vægttabsforløbet hos Tinna, som har hjulpet mig til at lægge mange dårlige vaner på hylden og indføre nye gode vaner.
Jeg vil meget gerne anbefale forløbet til andre.
 
Karina, 45 år - "De rigtige redskaber, som hjalp mig.."
 
Tinna var en fantastiske hjælp, da jeg havde brug for at tabe mig. For det første er hun en skøn og dejlig pige, som man bare føler tillid til ved første øjeblik. Hun var god til at finde ud af, hvilken hjælp og støtte jeg havde brug for og finde den helt rigtige metode og de rigtige redskaber, som hjalp mig.
Jeg har allerede anbefalet Tinna til mange jeg kender.
 
Grethe, 56 år - "Jeg har lært at være herre over min vægt.."
 
Jeg har været på en del slankekure og har også tabt mig, men kiloene har altid sneget sig på igen.  I mit vægttabsforløb hos Tinna har jeg tabt mig og samtidig lært at være herre over min vægt. Jeg er blevet bevidst om det jeg spiser og motionerer og har meget lettere ved at finde balancen. Selvom jeg stadig skal tabe mig nogle kilo, føler jeg ikke, at jeg er på slankekur, jeg har blot ændret min livsstil.

Anonym - "Buksestørrelsen er gået fra 42-38.."
 
Tak for inspirerende undervisning/samvær de 4 tirsdage via kommunen.
Da vi var sammen i september nåede jeg første delmål.
1. november var næste delmål i hus og jeg havde da tabt mig 5½ kg.
Nu til jul er jeg tæt på 3. delmål og har tabt godt 2 kg mere.
I det nye år vil jeg godt tabe 3 kg mere. Jeg har det bedst med at tænke vægttab i små bidder – og forsøge at holde det, jeg har tabt.
(Buksestørrelsen er gået fra 42 til 38 – og det er jeg stærk fornøjet med.)
Jeg har klaret to weekendophold, 3 julefrokoster m.m., hvor jeg giver mig selv lov til lidt ekstra – men er i hverdagen tilbage til bl.a. knækbrød/frugt/grønt – og det ser ud til at være OK for mig.
Så din indsats har hjulpet mig – og tak for det.

Sense, v/Tinna Maria Nielsen  l  Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk  l  Tlf. 61 71 81 76  l  Email:
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System.


HTML5 | CSS3