top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
 

Baggrund


Kostvejleder og Vægttabskonsulent

Som uddannet kostvejleder og vægttabskonsulent har jeg viden og praktiske værktøjer til at kunne udarbejde kost- og vægttabsplaner samt gennemføre succesfulde opfølgningsforløb. Jeg kan vejlede og motivere dig på din vej til at opnå dit mål om at tabe vægt eller blot leve et sundere liv. Ønsker du vægttab, handler det ikke om en kortsigtet slankekur men om en langsigtet og holdbar livsstilsændring, der tager udgangspunkt i dig som menneske, og som sikrer dig et varigt vægttab. Jeg arbejder med individuelle vægttabsforløb for børn og voksne samt gruppeforløb for familier og medarbejdere i virksomheder og institutioner. Jeg holder desuden foredrag i livsstilsændring, herunder kost, motion og vægttab både eksternt i virksomheder og institutioner og internt i ör&sund fitness, hvor jeg er tilknyttet som husets faste kostvejleder.

Fitnessinstruktør

I ör&sund fitness arbejder jeg som fitnessinstruktør, hvor jeg lægger styrketræningsprogrammer til medlemmerne samt varetager opfølgning af programmerne.

Helbreds- og Sundhedstjek

Som tillæg til min kostvejlederuddannelse er jeg til efteråret 2016 færdig med min uddannelse i Helbreds- og Sundhedstjek. Ved at foretage måling af blodtryk, blodsukker, kolesteroltal og viseral fedt (mavefedt) kan jeg fortælle dig om din aktuelle helbreds- og sundhedstilstand og rådgive og vejlede dig konkret i forhold til, hvilke ændringer du eventuelt bør foretage for at forbedre din helbreds- og sundhedstilstand (læs mere her).

Mit fokus

Med en baggrund som både kostvejleder og fitnessinstruktør kan jeg rådgive og vejlede dig i sammenhængen mellem kost og motion, når du enten ønsker at tabe dig, få en stærkere og sundere krop eller ønsker at spise mere hensigtsmæssigt i forhold til din træning.

For mig er den røde tråd i mit arbejde at sætte fokus på et sundere, gladere og lettere liv. Et liv, hvor vi stiller os selv i centrum og ved, at al forandring starter hos os selv. Jeg interesserer mig for det hele menneske og arbejder ud fra bevidstheden om, at der skal skabes balance mellem krop og sind for, at vi som mennesker fungerer optimalt.


 
Tinna Nielsen - Kostvejleder med speciale i vægttab – hudterapeut med speciale i problemhud
Sense anbefalinger
 
Kundereferencer
 
Samarbejdspartnere
Leverandører
Læs mere her » Læs mere her » Læs mere her »
Sense, v/Tinna Maria Nielsen  l  Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk  l  Tlf. 61 71 81 76  l  Email:
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System.


HTML5 | CSS3